Konferenshub.se


​info@hubnet.se

Blog

Kärrsjöfestivalen

Kärrsjö festivalen
I slutet av juni 2013 anordnade Hoppets Stjärna Kärrsjöfestivalen i den idylliska byn Kärrsjö norr om Örnsköldsvik. Ragnar Dahlberg och Samuel Ljungblad är några av de kända namn som stod på scenen i det sedan länge gamla missionstältet. Inslagen i Gudstjänster och konserter var av mycket varierat slag men den röda tråden var ändå tydlig. Hoppets Stjärna vill hjälpa fattiga och sjuka människor i en kristen anda.

Några visa ord som brukar dyka upp ibland lyder ungefär så här. Du kan inte om du ärligt vill hjälpa en annan människa låta bli att samtidigt hjälpa dig själv. Ditt fokus vänds från dig själv och dina problem mot objektet för din tjänst. Enligt många stora tänkare i historien är det enda som ger sann tillfredställelse att använda sin tid för att med de förmågor man fått hjälpa andra människor. Pengar är ett känsligt ämne i detta sammanhang men ransaka dig själv och pröva att ge tid och pengar. Kanske mår du bättre av det.

image

image

Hubnet levererade delar av den teknik som användes under festivalen. En nyhet som testades var att montera projektorerna på tross med en bottenplatta som grävdes ner i marken.

image

Lämna ett svar

​Kontakta oss på info@hubnet.se


    

n