Konferenshub.se


​info@hubnet.se

Blog

Tältfestival i Örnsköldsvik 2012

okt 23, 2012

image

Frälsningsarmen i Örnsköldsvik anordnade en tältfestival 21-30 september på cirkusplatsen i strandparken. Många av artisterna fick lämna återbud och en kraftig regnskur höll på att få båda tälten att rasa. Huvudtältet kunde räddas tidigt en morgon genom att tältduken skars upp för släppa ut tonvis med vatten ur fickor som bildats under natten. Men trots dessa motgångar blev det en lyckad festival.

image

image

image

image

Hubnet levererade projektionslösningen. Vår lösning blev denna gång. Två projektorer mot 120 tums duk. Projektorerna kunde fästas i tältets befintliga stolpar med ett modifierat universal projektorfäste för rörmontage. Dukarna placerades utanför högtalarna som i sin tur var placerade strax utanför den 8 meter breda scenen. Dukarna vinklades en aning snett ut mot tältets kortsida för att vara synbara från alla positioner i tältet.

Kommentera

​Kontakta oss på info@hubnet.se


    

n